Valokuvaus, meille kaikille tulee jotain mieleen siitä. Useimmille se on kertakäyttökamerat ja kevyet pokkarit mukana matkoilla silloin joskus. Nykyisin ehkä enemmänkin digipokkarit ja kännykkäkamerat, erityisesti jälkimmäiset. Kaikilla on joku suhde valokuvaukseen ja valokuviin. Joillekin se on ihmiset ja tapahtumat kuvissa sellaisenaan, toisille se on jonkun tilanteen täydellisen autenttisesti vangitseminen, kolmannelle se on tapa ilmaista itseään. Jollekin se voi olla vähän kaikkea sopivassa suhteessa sekoitettuna. Monille se on yhdentekevää, hyvä valokuva on hyvä, huono on vain valokuva. On myös ihmisiä jotka suhtautuvat valokuviin ja valokuvaukseen intohimoisesti. Itse osun ehkä johonkin tuohon väliin, joskin koko ajan olen liukumassa lähemmäs jälkimmäistä porukkaa.

Mikä siis parempi aihe tehdä harjoitusmielessä videota ja laittaa se nettiin kaikkien katsottavaksi. Toivottavasti nautit siitä jos et, ei voi mitään. Näitä tulee jos jonkinlaisia lisää vielä myöhemminkin. Saa nähdä kehittyykö ilmaisu matkalla yhtään. 😉