Mikäpä olisi sopivampi otsikko uuden blogin ensimmäiselle kirjoitukselle kuin se minkä WordPress antaa ensimmäiselle, esimerkkinä julkaistulle postaukselle. Taas uusi blogi ja ties kuinka mones WordPressillä. ”Miten se jaksaa?” Ehkäpä ongelma onkin siinä, ettei jaksa. Tai se että on liikaa muuta lautasella, jos sallitaan ontuva käännös englannin kielisestä sanonnasta. Nyt kumminkin on tullut sellainen olo, että on taas aika kirjoitella blogiin, ehkä jopa yhtä aktiivisesti kuin joskus aiemmin. Miksei aktiivisemminkin? Kuka tietää ja ehkä joku vielä lukeekin näitä aivoituksieni tuotoksia. Mistä sitä koskaan tietää millaisia hörhöjä sitä maailmasta löytyy, yksi jo kurkistaa joka aamu peilistä vastaan.

Kanttila.com oli edellinen aktiivinen henkilökohtainen blogini. Se vlitettavasti koki näivettymisen, lähinnä koska yksityiselämässä tapahtui sen verran paljon ettei jaksamista ja intoa oikein riittänyt enää bloggaamiseen. Jo aiemmin tekki, tarkemin mobiililaitteisiin liittyvät jutut, siirtyivät käytännössä kokonaan Androidsuomen puolelle. Blogin kirjoittaminen siis jäi kun jaksaminen ehtyi innostuksen kuihtuesa siinä sivussa käytännössä kokonaan. Bloggaaminen kumminkin vaatii sitä että on innostusta ja aidosti haluaa kirjoittaa asiaa. Pelkän puolivillaisen tekstin julkaiseminen on yhtä fiksua kuin kiehuvan veden kaataminen housuihin vain siksi, että vasenta pakaraa hieman kutittaa.

Pikakelaus eteenpäin vuoteen 2015 ja taas on intoa, tarmoa ja asiaa mitä kirjoittaa. Tekisi mieleni sanoa että iah nylitsevuotavasti, mutta se olisi liioittelua, ainakin pidemmällä tähtäimellä. Tämä into kumpuaa siitä, että elämä tuntuu asettuneen raiteilleen ja keskittymiskyky on ollut jo hyvän tovin sitä luokkaa että pystyy päivittäin keskittymään muuhunkin kuin aamulla ylös nousemiseen ja siihen että selviää ehjänä takaisin sänkyyn. Onhan sekin tapa puskea läpi harmaan arjen, mutta jo hyvän aikaa on ollut tarve tehdä siitä harmaasta jotain värikkäämpää. Jotain inspiroivampaa ja innostavampaa. Ja sille polulle päästyäni olen taas siinä pisteessä eettä on aika lähteä kirjoittamaan ajatuksia, kokemuksia ja muuta sontaa ihan julkisesti. Muutenkin kuin Facebookissa pikaisesti heitellen kommentteja.

Alunperin tarkoitukseni oli elvyttää Kanttila.com, mutta asioita miettiessäni päädyin aloittamaan puhtaalta pöydältä. Mahdollisuus avautui kun käsiin yhtäkkiä tipahti mahdollisuus rekisteröidä tämä domain, Karvanaama.com. Aivn alunperin tällekin oli aivan toinen ajatus, mutta suunnitelmat ovat eläneet sen verran että oli jotenkin luontevaa ottaa domain sittenkin henkilökohtaiseen käyttöön. Lisäksi tuntui siltä että vaikka tunnesitett Kanttila.com:iin ovat edelleenkin vahvat, ja vaikka se jääkin vielä elämään omaa elämäänsä jossain muodossa, oli aika lähteä täysin uudelta pohjalta. Oli tässäkin suhteessa aika ponnistaa uudelta alustalta, puhtaalta pöydältä, koska on selvää että se ihminen joka Kanttilaan kirjoitti on kadonnut jatkuvat henkisen metamorfoosimaisen elämän kouliman muutoksen jalkoihin ja näppäimistön äärellä on eri ihminen. Tai no, sama ihminen, mutta muuttunut ihminen. Kaikin tavoin eri tyyppi, niin hyvässä kuin pahassakin.

Jatkossa tänne kirjoitan sekalaisella skaalalla vähän kaikkea, mutta pääasiassa tekkiin ja mobiililaitteisiin liittyvät jutut tulevat edelleenkin Androidsuomen puolella. Se on luonteva media niille jutuille ja mikä olisikaan mukavampi paikka saada omia kirjoituksiaan aiheesta julki, kuin sellainen jossa on kirjoittamassa paljon alansa asiantuntevia ja fiksuja tyyppejä. Ja se yksi. Minä. 😉 Toisaalta ammatilliset kirjoitukset tulevat jatkossa ilmestymään Lvngroom Oy:n blogissa, joka sekin kokee uudistumisen kevään aikana. Osin siksi että sen aika oli luonnollisen kehityksen myötä ja toisekseen siksi että hyppään, tai hyppäsinkin jo, tämän kevään aikana siihen kelkkaan mukaan.

Mitä siis Karvanaaman puolelle jää kirjoitettavaa, siis jos katsotaan mitä Kanttilan puolella rönsyillen jo oli? No. Niin. Hmmm. Ehkäpä jatkan satunnaisten havaintojeni ja ajatusteni jakamista, miksei. Lisäksi tänne puolelle tulen julkaisemaan sellaisia juttuja tekki-maailmasta jotka eivät sovi Androidsuomen formaattiin ja sellaisia joissa vahvasti on omat mielipiteeni pinnassa. Eli kun on käsillä jotain johon en pysty suhtautumaan riittävällä objektiivisuudellla jotta sen voisi hyvällä omallatunnolla julkaisemaan laatumediassa. LAitetaan sellaiset tänne törkymedian puolelle.

Tämä sivusto, Karvanaama.com, tulee elämään ja kehittymään (joko eteenpäin tai taaksepäin) omalla oudolla tavallaan. Sisällön laadusta, asiallisuudesta ja tarkkuudesta en edes itse suostu ottamaan vastuuta. Kaikki vastuu on lukijalla ja hänen läheisillään, mutta pyrin rajoittamaan propagandan puhtaasit henkilökohtaisesti tärkeiden asioiden edistämiseen. Lisäksi sivustolle ja blogiin saattaa joskus ilmestyä sellaisia kummalllisuuksia kuin sponsoroitua sisältöä ja mainoksia, mutten ryhdy kirjoittamaan iloisia ja kukkaisia asioita kenestäkään vain sen takia että maksavat. Elleivät maksa tarpeeksi. Olen ostettavissa kunhan hinta on sopiva. Mutta silloinkin lupaan tehdä selväksi mikä sisältö on tavalla tai toisella sponsoroitua, oli kyseessä kokeiltavaksi lainattu laite tai tilisiirtona suoritettu motivaattori. Tietysti mahdollisten sopimusehtojen puitteissa. Älkäätte silti peljätkö, kukaan ei ole tarjonnut mitään enkä kovin halvalla anna rokottaa itseäni rusinapuolelle. Noin kuvainnollisesti siis.